Een karaoke kan zowat overal plaats vinden: in een café, braderij, bedrijfsfeest, studentenfeest, verjaardagsfeest, Communiefeesten, kinderkaraokefeest, enz...

 

Karaoke is en blijft een leuk tijdverdrijf zowel voor jong & oud.

 

Uit een bestaande lijst van ongeveer 3500 karaokenummers kiest u uw leukste, favoriete

song, waarna deze wordt weergegeven op onze LCD Flatscreen tv schermen.(Philips 41')

Onze extra animator zorgt alvast voor de perfecte aankondiging en de hulp bij het zingen als het niet zo goed loopt.U kunt ook de karaoke huren zonder animator!

 

Het aanbod die we bij hebben is enorm gevarieerd, we zorgen ervoor dat we voortdurend de nieuwste nummers bij hebben. Zoals Nederlands-, Frans- en Duitstalige, maar ook Spaans, Portugees & Italiaans.

 

Klik hier en bekijk onze formules!

 

We verdelen een aantal songboekjes door de zaal waardoor jullie de favoriete liedjes kunnen zoeken, daarna kun je ze invullen op de blaadjes en afgeven aan de karaokebediener.

U kan de karaoke ook huren met een DJ animator voor de extra ambiance tijdens en tussendoor,

hij praat tevens het hele gebeuren aan elkaar.

 

De karaokeset kan ook door eenieder zelf bediend worden, het is zeer gebruiksvriendelijk.Er moet niet meer worden gewerkt met dvd's, enkel met de harde schijf.Er wordt met een cijfercombinatie gewerkt.Momenteel beschikken wij over 3 mobiele karaoke installatie's in verhuur.

 

Bij de karaoke is ok een DJ set ingebouwd zodat u perfect cd's kunt afspelen, ook aansluitingen voor I pod of PC is voorzien hiervoor.

 

Wil je de karaokeavond iets gezelliger maken of wat uitbreiden, dan verhuren wij ook podia, belichting en diversen ... Neem gerust een kijkje verder op de website.

 

We komen de karaokeinstallatie plaatsen bij u op locatie en daarna terug ophalen. Wij stellen alles voor u af zodat u alleen maar de karaoke moet bedienen. Zingen laten we aan jullie over.

 

 

 

 

Voor vragen neem zeker contact op met ons of mail ons naar volgend adres:

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.